SANDRA VUKOJA, vlasnica obrta

 

Zovem se Sandra Vukoja, a u malih i velikih ljubitelja bajki i priča poznatija sam pod umjetničkim imenom Bajkopričalica Sandra.  

Profesionalna sam pripovjedačica bajki i priča za djecu i odrasle te sam edukatorica na području storytellinga, govorenja i javnog nastupa. Živim u Slavonskom Brodu.
Vlasnica sam obrta Artemisia, obrt za pripovijedanje i usluge. Volim putovati, čitati, pisati i dijeliti priče s drugima. Gostujem u brojnim vrtićima, školama, knjižnicama i na festivalima diljem Hrvatske.  Pet godina vodila sam radijsku emisiju za djecu. Urednica sam i pripovjedačica u televizijskoj emisiji Vilinska čajanka. Osim tradicionalnog prenošenja priča, imam iskustvo rada u medijima te osmišljavanju sadržaja za digitalne aplikacije.

Vjerujem da je život junakovo putovanje: mi smo junaci, život pustolovina, a bajke i priče otkrivaju nam tajnu kako se nositi s izazovima, a pri tome živjeti sretan i ispunjen život.
Ako me želite bolje upoznati, posjetite i web-stranicu www.bajkopricalica.com

 

MISIJA 

 

Naša je misija pripovijedati, stvarati i istraživati bajke, priče i legende, očuvati tradiciju kazivanja, osvještavati i educirati o važnosti kulture govorenja i primijenjenog pripovijedanja te približiti ljudima nematerijalno blago hrvatskog i svjetskog folklora. 

 

VIZIJA

 

Koristeći iskustvo i znanje te kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu i kompetentnost biti referentno ime i pouzdan partner na području izvođačke umjetnosti i pružanja usluga edukacije i primijeni pripovijedanja. 

 

VRIJEDNOSTI : 

Znanje 

  • kontinuirano ulažemo u svoje znanje jer vjerujemo da je u znanju moć i snaga

 

Kompetentnost 

  • svojim iskustvom i kvalitetom stvaramo kompetentnost kako bismo prenijeli svoje znanje 

 

Kvaliteta

  • neprestano usavršavamo svoje vještine i svladavamo nove izazove. 

 

Pouzdanost

  • pouzdani smo partner, tražimo rješenja na izazove naših klijenata i trudimo se biti uvijek tu za njih

 

Odgovornost i etičnost

  • tražimo odgovornost od sebe, ali i svojih klijenata/partnera. Izvršavanje poslova na vrijeme, pravovremena isporuka usluga i poštivanje dogovora naše su vodilje kroz poslovanje koje temeljimo na etičnosti. 

 

SURADNICI 

Surađujemo sa stručnjacima na području grafičkog dizajna, IT sektora i ilustracije.